Van stadhuis tot de gevangenis.

Voor de eerste keer het ontbijt van het Ronald Mc Donaldhuis Friesland meegemaakt. Wel wat vroeg voor mij, maar wat een leuke mensen om de dag mee te beginnen. In Bilgaard was een wijkfeest en voor de cafetaria de Rondweg mocht ik de kroketten en frikadellen vastleggen voor de facebookcampagne. Op naar het Europaplein waar druk gewerkt wordt en ik een helm op moest. Staat me wel, toch? Met Danny Panadero, Vangrail en Jelle B. op een geweldig feest van Koopmans verf in Marrum. Helemaal goed. En tot slot bij de presentatie van de korte speelfilm “Maartje” waar mijn vrouw ook aan mee gewerkt heeft. Bijna vergeten de fotoworkshops te vermelden, met wat leuke foto’s in de studio en een fototocht door Leeuwarden.

Meer foto’s?

www.simonvanderwoude.nl

 

Geef een reactie