Ik ben een podcast gestart onder de naam “Podkastje”.

Onlangs ben ik het pad van de podcasts gaan bewandelen onder de naam Podkastje. Je vind mijn podcasts op YouTube, Spotify en diverse andere podcastkanalen. Ik ben het gestart omdat het me leuk leek en omdat ik merkte dat ik het contact met de mensen miste door de lockdownmaatregelen van de afgelopen tijd. Inmiddels heb ik al een stuk of tien podcasts opgenomen en daar ga ik nog wel even mee door. De bedoeling is om het beeld steeds meer ondergeschikter te laten worden en me meer te gaan concentreren op de inhoud van het gesprek. Dat doe ik nu natuurlijk ook al, maar ik moet ook het beeld in de gaten houden en het geluid. Daarvoor heb ik inmiddels een leuke set aangeschaft van microfoons, interface en opname-apparatuur. Alle begin is moeilijk en uitdagend, maar ik heb er enorm veel zin in om het uit te bouwen. De links naar de podcasts zijn o.a.:

Youtube: https://youtu.be/GNGS3JnIu1M de nieuwste podcast met schrijfster Wendy Oosterbos

Spotify: Spotify – Podkastje | Podcast op Spotify

Anchor: Podkastje • A podcast on Anchor

Mocht je eens mee willen doen met een mooi gesprek, stuur me dan gerust een berichtje.

Greetz,

Simon