TROUW REPORTAGES

Een huwelijk start bij mij met een geweldige, gratis,  “Loveshoot”. De foto’s kun je dan bijvoorbeeld voor je trouwkaart gebruiken en we kunnen alvast even oefenen en aan elkaar wennen.

Op jullie trouwdag beginnen we ’s ochtends vroeg met het aankleden en het voorbereiden. Vaak zijn dat de spontane momenten. Soms ben ik zowel bij de bruid als bij de bruidegom om dat vast te leggen. Door mijn jarenlange ervaring als journalistiek fotograaf hou ik er van om op de achtergrond te blijven en alleen naar voren te komen als dat noodzakelijk is. Tenslotte is het jullie trouwdag. Afhankelijk van de dagindeling gaan we naar een mooie locatie of locaties voor een leuke photoshoot. Naast het burgerlijk huwelijk is er soms ook een kerkelijk huwelijk dat vastgelegd moet worden. Natuurlijk hoort dat ook bij de trouwdag. Evenals een lekkere bruidstaart en soms een receptie of feest. Informeer naar de mogelijkheden.

Van de mooiste dag wil je natuurlijk ook de mooiste foto’s in het mooiste album. Ik werk al jaren met de albums van Koylab uit Portugal en Profotonet uit Nederland. Beide zijn professionele leveranciers van de beste digitale albums. Ook het klassieke “ingeplakte” album is nog in mijn assortiment.

Na het maken van de foto’s van je trouwdag maak ik een ruime selectie die ik gebruik voor de lay-out van het album. De lay-out stuur ik je in de vorm van een albumproofing toe. Je kunt dan een controle doen en ik kan dan eventuele wijzigingen doorvoeren. Na goedkeuring stuur ik de opmaak naar de centrale om er een mooi album van te maken.

De albums worden standaard geleverd met een mini-album en een luxe draagtas. Een ouderalbum behoord natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Ook kunnen de opnames digitaal worden aangeleverd om er zelf een mooi album van te maken.

AANVRAGEN OFFERTE