Reünie van café Shake in Mukkes.

Gisteravond 23 januari 2016 was het dan eindelijk zover. De langverwachte reünie van het beroemde café Shake in Mukkes.

In Shake heb ik begin jaren negentig heel, heel veel uren doorgebracht. Het was min of meer mijn woonkamer. Ik woonde toen in de Poststraat dus het was voor mij vlakbij. Ik had geen tv en een enorme dorst. Alhoewel het de hele avond Rockabilly was, werd het nooit saai en ik had er nu misschien nog wel gezeten als het nog bestond. Daar werden ook relaties begonnen en beëindigd. Die van mij begon daar en is sindsdien niet beëindigd.

Vele lieve en mooie mensen waren gisteravond aanwezig en Ivo ging weer helemaal los. A bird is a bird, a surfin’ bird. Helaas konden enkele niet meer aanwezig zijn. Zo was Jan Giro vaste klant, maar die is inmiddels al tien jaar niet meer onder ons. Ook Bert, de vriend van Jenny is er niet meer evenals Marcel de broer van Jenny. Damn.

Over twintig jaar weer een reunie en dan met de rollator erbij. A bird is a bird, a surfin’ bird.

Geef een reactie