Piet en Karin zijn getrouwd!

Gisteren heb ik de geweldige trouwreportage van Piet en Karin afgeleverd. Het was een prachtige zomerdag in augustus met Limo’s, boten en dansles.

Doordat ik de lay-out van digitale albums altijd laat controleren en eventueel aanpas, duurt de levering altijd langer dan een klassiek, ingeplakt album. Maar dan heb je ook wat!

De dag begon vroeg in Leeuwarden waar een mooie Limo van www.limousineservicegroningen.nl Piet ophaalde nadat de bloemen bij Panhuis waren gehaald. Daarvoor was ik al bij Karin in Franeker geweest waar het team van www.caroline-franeker.nl druk bezig was. Nadat we Karin bij haar ouderlijk huis hadden opgehaald gingen we naar het friese platteland voor een leuke photoshoot. Getrouwd werd er in het sfeervolle www.postplaza.nl waar in de Brasserie nog een lekkere bruidstaart en bubbles op ons stonden te wachten. We plakten er nog een photoshoot bij de Oldehove en in de Prinsentuin aan vast voor we op de www.salonbootgaasterland.nl stapten voor een mooie tocht naar Birdaard. Daar maakten we weer enkele mooie foto’s bij de molen. Terug in Leeuwarden ging de reis naar www.dekoperentuin.nl waar een geweldig feest was met de dj van www.inferno-av.nl Omar van de dansschool www.omarsmids.nl deed een leuke workshop voor de gasten en toen ging het los.

Een geweldige dag en bedankt dat ik daar bij mocht zijn.

En dan nu enkele foto’s:

IMG_0800

IMG_1094

IMG_1141

IMG_1305

In de prinsentuin mochten we niet fotograferen en werden we gearresteerd! Gelukkig kwam het bruidspaar met de schrik vrij.

IMG_1780

22

IMG_2136

Meer informatie: www.simonvanderwoude.nl

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie