Peter en Paulett.

24 juni was volgens mij de drukste trouwdag in dit jaar en Peter en Paulett hadden geen mooiere dag kunnen uitzoeken. We begonnen in Sneek waar Paulett zich nog mooier maakte en wachtte op Peter  die even later met een dikke, vette amerikaan kwam aanzetten. IMG_5593

IMG_5650

IMG_5781

Als echte snekers gingen we natuurlijk foto’s maken bij de Waterpoort

IMG_5822IMG_8144

Ze moesten ook nog even bij andere mensen in het plakboek.

IMG_5866

Daarna was het op, naar de Pollepleats in Westhem. http://www.pollepleats.nl

Inferno was al aan het opbouwen http://www.inferno-av.nl en alles werd mooi versierd. Later kwam ook de Burning Barg de BBQ installeren om ‘s avonds een mooi zomers diner te serveren. http://deburningbaarch.nl

IMG_6683

Natuurlijk hebben we ook nog wat leuke foto’s gemaakt bij de Pollepleats.

IMG_5984IMG_6059

De bruidegom kwam met een amerikaan aanrijden en de bruid, met haar vader, in een golfkarretje!

IMG_8312

Verschil moet er zijn! Hahaha. Samen met de bruidsmeisjes werden ze hartelijk ontvangen door alle aanwezige gasten en een hele lieve trouwambtenaar.

IMG_6291

De getuigen hadden een hele mooie speech voorbereid en ook het bruidspaar vertelde wat ze van elkaar vonden. Prachtig om mee te maken. Terwijl het zonnetje scheen gaven ze elkaar het ja-woord en werden er mening traantje geplengd.

IMG_8440IMG_8465

Na de plechtigheid nog een kilo familiefoto’s en mijn taak zat er op.

IMG_6663

Terwijl K3 zich voorbereide en oma er met de amerikaan vandoor ging wens ik jullie veel geluk en voorspoed in jullie nieuwe leven en bedankt dat ik van de start een getuige mocht zijn.

IMG_6496IMG_8529

Meer foto’s?

www.simonvanderwoude.nl

 

Geef een reactie