Niet Stefan van den Berg. Of toch…

Voor de Commerciële Club Leeuwarden http://www.commercieleclubleeuwarden.nl was Stefan van den Berg aangekondigd van Afterpay https://www.afterpay.nl/nl . Die van de surfplank in de jaren ’80?

20160425-IMG_0408Niet dus, maar wel een interessant verhaal over de veranderingen in de wereld en dan vooral op internetgebied. Als Europa lopen we helaas niet meer voorop, al denken we dat wel. In Azië is men al veel verder en bijvoorbeeld Alibaba http://dutch.alibaba.com is een heeeele grote speler geworden. Naast de reguliere winkels zal ook het tv aanbod zoals we dat nu kennen veranderen. Netflix, HBO en dergelijke gaan de markt overnemen van RTL en consorten. Wat ik daar als eenvoudige fotograaf van ga merken weet ik nog niet. Natuurlijk is de fotobranche al jaren rigoureus verandert. De “echte” fotozaken verdwijnen en de internetaanbieders en bijvoorbeeld de MediaMarkt blijven over. Daarnaast zijn er duizenden fotografen bij gekomen, is de media in zwaar weer en staat de prijs onder druk. Dus om al die enthousiaste fotografen tegemoet te komen is er in november weer een editie van de Fotografiebeurs C-Leeuwarden!  De site gaat deze maand aangepast worden voor de nieuwe locatie in de Neushoorn.

Voor het magazine Welkom in Leeuwarden http://welkominleeuwarden.nl ben ik bijna klaar. Pffff, weer heel wat leuke, kleine winkeltjes, restaurantjes en dergelijke bezocht de afgelopen maand.

Koningsdag was weer dolle pret, maar wel een beetje frisjes. Gelukkig stond Melvin van Eldik http://www.melvinvaneldik.nl in een gezellige tent bij het Oranje Bierhuis.

‘s Avonds kan Leeuwarden toch best mooi zijn.

20160426-IMG_0496

Mijn nieuwe visitekaartjes zijn binnengekomen. Voor de oplettende kijkers; ik sta er met een Nikon en een 500 mm spiegellens op. Me dunkt. De volgende keer de letters toch wat groter. Hahaha.

voorkant 2

In Schaaf http://www.schaafcitytheater.nl trad Bex Marshall op. Niet helemaal Bonnie Raitt, maar wel lekker om een vrouw “slide” te horen spelen. In het voorprogramma trad Shotgun Shacks http://www.shotgunshacks.nl op. Ook lekker.

Een filmpje vind je op: https://www.youtube.com/watch?v=6_OFxqBhdVk

Morgen wordt de nieuwbouw gestart van de Zara in Leeuwarden. Ik hoop dat het er beter uit gaat zien dan nu.

20160427-IMG_0525

Wil je mijn site eens bezoeken: http://www.simonvanderwoude.nl

Of mijn Facebookpagina: https://www.facebook.com/pages/Fotograaf-Simon-van-der-Woude/141543192613020

Voor meer informatie over Trouwreportages, Portretten, Jubilea en dergelijke stuur je een mailtje naar: info@simonvanderwoude.nl

 

 

Geef een reactie