Honderd jaar “De Klomp”.

Voordat ik in ’98 bij Cambuur begon als huisfotograaf was ik eerst al actief bij VVLeeuwarden. Op zaterdag 16 september was bij Leovardia (de fusie tussen Rood Geel en Leeuwarden) de presentatie van het geweldige boek van Henk van der Veen over de historie van VVLeeuwarden. Willem Hoen ontving het eerste exemplaar waarna Henk ook nog erelid werd van Leovardia. Zelfs sta ik in het boek met mijn veteranenelftal van 15 jaar geleden of zo. Ook werd er nog het Familie van der Burg plein ceremonieel geopend door de onthulling van een naambord. Of is het straatbord?

In de Neushoorn werd het nieuwe seizoen ingeluid met diverse bands. Ook was er de opening van het vernieuwde Café door Yvonne Beize. Er kan gebeld worden.

Op zondag 15 oktober gaat de derde editie van mijn fotografiebeurs C-Leeuwarden van start. Je bent van harte welkom in de darkroom. www.c-leeuwarden.nl