Heitiedei.

Zondag was het Vaderdag of op zijn fries: Heitydei, maar ik vind Heitiedei mooier. Drie afspraken in de studio voor een mooi vaderdagcadeau ingelijst en wel.

De week was weer aardig gevuld. Tijdens het videoclipje dat ik maakte i.v.m. mijn cameradropping op 27 juni sprak ik even met Chris Kalsbeek over het friese Ronald MC Donaldhuis. Daar werd tijdens een skelterrace een mooi bedrag voor opgehaald. Hulde!

20160617-IMG_4481

Het filmpje over mijn cameradropping kun je bekijken op: https://www.youtube.com/watch?v=WFYXn7eaovQ

De nieuwe Liwwadders is inmiddels ook uit. Ik heb hem zelf nog niet in handen gehad, maar ik heb voor Andries Veldman ook wat fotowerk gedaan. Ouwe pannekoekenbakker.

Voor makelaar Hellema uit Leeuwarden inmiddels het derde huis gefotografeerd.http://www.hellema.nl  Wil je ook een professionele reportage van je woning voor Funda en dergelijke? Bel me even.

Morgen ga ik weer allemaal mooie vrouwen fotograferen die helaas de verschrikkelijke ziekte met een grote K. hebben. Er wordt voor hun de afgelopen jaren een verwenweek georganiseerd en ik mag daar deel van uit maken. Ik hoop wel dat het weer dan wat beter is als vandaag. Het wordt georganiseerd door de dames van Friefit: http://www.frie-vit.nl

Tot volgende week,

www.simonvanderwoude.nl

 

 

 

 

Geef een reactie