En het is al weer december.

De fotografiebeurs www.c-leeuwarden.nl is inmiddels al weer achter de rug en met meer dan 300 betalende bezoekers vond ik het een groot succes. Ik heb er een jaar naar toe geleefd, alles zelf bedacht en uitgevoerd en dan is het ineens voorbij.

Ook de pocketeditie van “Welkom in Leeuwarden” en de “Uit in Leeuwarden” zijn inmiddels klaar. Niet altijd zijn de foto’s gebruikt die ik had uitgekozen, maar het zijn hele mooie bladen geworden met vrijwel alle foto’s door mij gemaakt. Misschien wordt het tijd voor een eigen blad. Ook voor het magazine “Liwwadders” maak ik nu de laatste foto’s voor het decembernummer. En het werk voor “Rondom Leeuwarden”, “Arrivaria”, “Mijn Geheim”, “Diactueel” en andere gaat gewoon door. Zelfs de Huis aan Huis wist mij weer even te vinden!

20161128-20161128-img_4086

Met Steff da Campo https://www.facebook.com/djsteffdacampo  had ik een geweldige shoot bij hem achter de studio. Wat een lekker zonnetje.

Met Danny Panadero maakte ik het wereldrestaurant de Carvery https://www.carvery.nl  onveilig.

Met Maurits bij hem buiten het restauranthttp://maurits-huis.nl  een leuke shoot gedaan en Sjaak van slagerij Veldstra http://www.slagerijvelstra.nl was ook weer blij mij te zien. Bij het Oranje Bierhuishttp://www.oranjebierhuis.nl  ben ik er nog even bij gaan liggen! Hahaha.

Rudy Outhuijse vroeg mij om wat foto’s voor zijn nieuwe website. Naast de studio zijn we ook nog even naar Harlingen gegaan waar hij vandaan komt. Met weer zo’n lekker zonnetje, maar wel koud!

Voor zowel de streekproductenwinkel Priuw http://www.priuw.nl als voor Runnermeubel http://www.runner-meubelen.nl doe ik het fotowerk voor hun websites en webshops. Weer eens wat anders.

Deze maand lever ik ook de laatste trouwreportage af van dit jaar. De afgelopen jaren ben ik steeds meer magazines gaan doen en voor bedrijven gaan werken, maar het is altijd nog een heel compliment als mensen je toevertrouwen om de mooiste dag van hun leven vast te leggen.

In november was ik ook nog te gast op de bruidsbeurs van het Trouwcollectief Friesland http://trouwcollectieffriesland.nl , waar ik al jaren lid van ben. Wat een prachtig gebouw is dat Catshuis http://www.catshuisleeuwarden.nl geworden. Zelf kon ik niet aanwezig zijn, want ik moest een reportage maken van de uitreiking van de Enterprijs van Leeuwarden Studiestad. 20161117-img_0335

Onze dochter loopt stage bij kapper Haan/Ingermode http://www.kapsaloningermode.nl . Onlangs hebben ze een nieuwe zaak geopend aan de Gouden Regenstraat in Leeuwarden en natuurlijk waren we bij de opening. Kijken of je onze dochter spot.

20161121-20161121-img_3520

Deze maand is de studio gesloten en kijk ik in januari wel weer verder wat ik daar mee ga doen. Mocht je vragen of opmerkingen hebben dan kun je me altijd even bellen, mailen, appen, smsn, facebooken en ik probeer je dan zo spoedig mogelijk antwoord te geven. Heb je trouwplannen of ben je op zoek naar een fotograaf?  Neem dan gerust even contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Alvast een fijne kerst,

Simon

www.simonvanderwoude.nl

 

Geef een reactie