De nieuwe “Uit” = uit.

Voor de nieuwe “Uit in Leeuwarden” heb ik ook dit keer weer enkele mooie horecalocaties bezocht. Helaas moet er dan soms ook gegeten en gedronken worden, maar dat is dan niet dieper.

Hennie van de Doelebar is still going strong. De vorige x had ik geen flitser mee. Dus deze x maar eens op de strobistenmanier.

Shotjes in de sjotjesbar Babidas. Wel wat te vroeg voor mij.

Dj Asief was ook in de house. Ook hier mijn flitser los van de camera gebruikt. De foto dat hij op een hele dure tafel stond is helaas niet gebruikt. Hahaha.

Tegenwoordig kun je ook sushi eten bij Kota Radja. Volgende week ga ik eens het hele menu doornemen.

Even heel wat anders. Voor het Ronald Mc Donaldhuis Friesland maak ik foto’s van kinderen die te vroeg zijn geboren en waarvan de ouders in het Ronald Mc Donaldhuis verblijven. Het is telkens weer een hele mooi opdracht om de foto’s te mogen maken.  Ditmaal had ik ook mijn nieuwe macrolens meegenomen om er wat mee te “spelen”. Wat zijn die voetjes klein!

Mocht je deze maand nog een leuke familiefoto op locatie willen laten maken? Bel of mail me dan gerust.

Greetz,

Simon

info@simonvanderwoude.nl

06-25502564