De nieuwe “Uit” is uit.

Met Barry Hay op de cover is er weer een mooie nieuwe editie van de “Uit in Leeuwarden” verschenen. Vanwege een hardnekkig griepvirus lukte het me helaas niet om alle pagina’s te vullen, maar gelukkig zijn leuke mensen en leuke locaties, altijd een goede match voor een foto.

Met dj Sietse van Dalen dook ik even de lift in.

Bonny staat altijd garant voor coole foto’s. Zelfs stagaire Julia ging even los! Natuurlijk hield Pablo alles nauwlettend in de gaten.

We deden ook een koffietest, al ben ik zelf van de thee. Bij El Mundo doen ze het op zijn marokkaans! Norma schreef een mooie recentie over Roast en ik maakte in de nieuwe bibliotheek een foto van haar met een “geshopte” cover van een boek. Just for fun. Volgens Julia werkt de mooiste barista in Grand Café Z. Oordeel zelf. En Ward ruikt tenslotte aandachtig aan een kopje leut. (of mag ik dat niet zeggen?)

Bij het Vliet (snackbar Braaksma voor de Leeuwarders) is het altijd top. De candyshop is nu “Lekker en Meer” en bij Sardegna bakken ze nog altijd de lekkerste pizza’s.

Natuurlijk werd er ook nog even een biertje gehapt in de Doelebar, gefeest in Syb’s en opent binnenkort Novelle haar deuren aan de Tweebaksmarkt voor een trendy hapje.

Tot slot mijn mooiste foto van de afgelopen tijd. Het was tijdens een concert van Maan in Neushoorn. Maan liep door het publiek en ik wachtte op het juiste moment zodat een telfoon haar verlichte en ze de juiste expressie had. Ik ben er heel blij mee dat het gelukt is met de “plastic fantastic” en mijn nieuwe Canon 6d M2.

Greetz,

Simon