De lastigste sport tot nu toe.

Badminton bleek gisteren de lastigste sport tot nu toe om te fotograferen. In de sporthal Nylân had badmintonvereniging Poona ’64 een nieuwjaarstoernooi en ze hadden mij gevraagd om wat leuke foto’s te maken voor hun website http://poona64.nl

De combinatie met een uitgestrekte arm en racket en een snel vliegende shuttle bleek toch lastiger te zijn dan ik dacht. Op een iso van 3200 een diafragma van 2.8 en een sluitertijd van 1/500 lukte het net. Hoe deed ik dat vroeger ook al weer op film? Gelukkig had ik tijd genoeg om een paar mooie beelden te maken. Misschien binnenkort maar eens aan de ijshockey. Dat schijnt ook lastig te zijn.

Natuurlijk maak ik ook portretten, reportages in en buiten de studio.

Interesse? www.simonvanderwoude.nl

 

Geef een reactie