De BCDN2016.

Twee dagen heb ik op de stand van Spin Off http://www.spinoffnederland.nl gestaan om mensen te fotograferen bij een heftige auto en tegelijkertijd mijzelf te promoten. Mijn stem heeft nog steeds een Barry White niveau, maar het waren twee mooie dagen.

20160322-IMG_2191

Vroeger waren het de Bedrijfscontactdagen, daarna de Beurs Tel en dan nu de Business Contact Dagen Noord http://www.bcdn.nl Ik zou het even zo laten.

De eerste dag heb ik ook enkele 360 graden foto’s gemaakt met mijn Theta S. Kijk maar eens even rond:

De BCDN2016. https://theta360.com/s/b022NyCqVeU9P39fbKqacT6CO
De BCDN Hemrikplein. https://theta360.com/s/gx3y1Pq4IxFmrfgoVGQo8V3gG
Het Horecaplein. https://theta360.com/s/kl5RodSba8tbgKRxbR7RStVJI
The White House. https://theta360.com/s/sJQzFhssceZ2RHXvj9wlMUKLQ

De tweede dag was de uitreiking van de HET058 waar ik ook als lid van de CCL http://www.commercieleclubleeuwarden.nl aanwezig was. Er waren drie genomineerden. Namelijk: Friesland Boeit! met een gemiddelde lengte van 2.10 m http://frieslandboeit.nl , Barrevoets uit de Kleine Kerkstraat http://barrevoets.com en Effectus HR. Effectus werd de latere winnaar http://www.effectus-hr.nl

Natuurlijk deed onze burgervader met twee nieuwe heupen een mooi woordje evenals  Sjoerd Galema en Jan Spoelstra en deed Henk Deinum de uitreiking.

Royal Steensma kreeg  de euvreprijs. http://www.steensma.com ook een mooi en zelfs koninklijk bedrijf uit Leeuwarden.

Ik heb ook nog een filmpje gemaakt met een vet deuntje: https://youtu.be/aaO-nQ8TNJI

Verder heel veel gezellige mensen en een goede sfeer. Hansie Hansie bij Cambuur. Foppe de Haan met een traan in het oog bij Heerenveen, Prachtig. Ik zou zeggen tot volgend jaar!

Voor degene die het nog niet wisten: ook voor zakelijke fotografie kun je bij me aankloppen: http://www.simonvanderwoude.nl

Geef een reactie