Dance, dance, dance.

De culturele hoofdstad heeft er weer een paar centjes bij. Het Prins Bernard Cultuurfonds doneerde een niet onaardig bedrag in de culturele kas. Misschien dat Mata Hari nu toch nog door kan gaan.

20160606-IMG_2321

Nynke haar paardje Mojito gaat naar een ander baasje. Nynke heeft toch niet zo de “klik” met haar als met Sil. Bovendien heeft een pubermeisje van 16 een hele boel andere dingen aan het hoofd. 16 juni komt de uitslag van haar examen. De vlag staat al geduldig op het ja-sein te wachten.

Zaterdag was een hele drukke dag. Eerst was er het weekendtoernooi van Leovardia waar ik 41 teams moest fotograferen en de foto’s  moest afleveren.

20160611-IMG_3281.jpg

Daarna naar de opening van de Cafetaria van Jet aan de Coopmansstraat in Leeuwarden. Nynke werkte al bij Broodje van Jethttp://www.broodjevanjet.nl , en komt nu ook in de cafetaria aan het werk. Ik wens ze alle succes met deze nieuwe uitdaging. En met meer dan 10.000 mensen die het op Facebook gezien hebben is de eerste stap gezet!

De zaterdag sloot ik af met een voorstelling van Dance Up! http://dance-up.nl  in de Harmonie. Vriend Lars had mij gestrikt om net als vorig jaar weer een mooie fotoserie te maken van de uitvoering.

Omdat ik nogal wat last van mijn rug heb, had hij op de frontrow een mooie plek voor mij gereserveerd. Gelukkig heb ik het deze week niet zo druk. Wil je alle foto’s zien? Klik dan even op: https://www.oypo.nl/9004B19775E64196

Zondag is het Heitiedei. Wil je nog een orgineel cadeau voor je man/vader/opa? Kom dan langs in de studio, laat een mooie foto maken, zoek er één uit en ik print hem gelijk voor je en dan kun je hem voor 75,– euro meenemen. Ik zeg: Doen!

www.simonvanderwoude.nl

 

Geef een reactie