Marianne Thieme in een wel heel klein huisje.

Op 23 en 24 juni was de Marathon van Sneek. Ik had al wat foto’s voor de Mar-athon krant gemaakt en dat weekend heb ik ook nog even alle lopers gefotografeerd. Een kleine 7000 dus. Bovendien had ik die week ook al 3500+ opnames gemaakt bij een basisschool in Harlingen als Schoolfotograaf. Een mooi gemiddelde dacht ik.

Dit zijn twee foto’s uit de Mar-athonkrant. Die van de twee dames vond ik wel cool. Maar John Sloot en zijn mensen van Runnersworld staan er ook leuk op.

Vriendin Jeanette had met de Lionsdames een Mata Hari evenement georganiseerd om geld in te zamelen voor https://www.kindpakket.nl en ik maakte een paar leuke foto’s van hun al hangend uit een raam van het HCL.

“Paul de Leeuw” kwam nog even langs tijdens een bedrijfsfeest in Terherne dat ik fotografeerde in opdracht van http://www.hoekstra-hoekstra.nl

En Marianne Thieme van de Dierenpartij kwam langs om een Tiny House te openen in Hurdegaryp.

Dan was het vroeg opstaan om te ontbijten met de Ronald Mc. Donaldhuis Breakfast Club op de golfbaan aan de Kleine Wielen.

Op naar Witmarssum voor een vette photoshoot in het kader van Menno Simons en de Culturele Hoofdstad 2018.

En door naar Sneek voor een bedrijfsfeest met de zware jongens. Waar Wietse van www.smashvisuals.nl het camerawerk deed.

Gelukkig was het clubhuis van de FRAG dichterbij en werd de antenne gehesen voor de Culturele Hoofdstad 2018.

En dan opeens ben je 50.

Hieperdepiep to me.