De nieuwe “Uit” is uit.

Dit jaar heb ik tot nu toe diverse vrienden verloren en enkele weken gelden was het Paul, die ik nog kende van mijn roerige kroegtijd van 25 jaar geleden. De boomlange, bbqende, mondharmonicaspeler had, onverwacht voor mij en voor velen, het aardse bestaan verlaten. Op de omslag van de Uit staat een foto die ik ooit maakte van de redactie, al weer enkele jaren geleden.

Gelukkig was er ook nog veel leuks te fotograferen en om over te berichten. Zo mocht ik weer een mooie dame fotograferen voor de rubriek “De naakte Waarheid” en bezocht ik diverse middenstanders in hun prachtige zaken.

De familie Nout gaat helaas Zalen Schaaf verlaten. Ik ben benieuwd wat de toekomst voor dit zalencentrum met zo’n rijke geschiedenis gaat brengen.

Roy staat voor zijn grafitti art en zoals je kunt zien was het nog hartje zomer toen ik deze foto maakte.

Bij Sardegna bakken ze nog steeds de lekkerste pizza’s.

Jasmin Garden is Hana geworden.

Ook taco’s kun je tegenwoordig in Leeuwarden bestellen, met een vertrouwd gezicht achter de toonbank.

Niet alleen biljarten of kegelen, maar je kunt ook gezellig zitten bij een bandje in de Friese Club.

Bij Scooters is het altijd feest na 23.00 uur.

Ook in de Bak is het goed eten met deze enthousiaste koks.

En proefverlof heeft zich inmiddels al bewezen als een “hotspot” in Leeuwarden

Vittorio op de Voorstreek heeft twee nieuwe eigenaars. Toch één van de bekendste en oudste broodjeszaken in Leeuwarden.

Bij de Prins H. is het ook goed bivakkeren, Een echt familiebedrijf waar er nog maar weinig van zijn in Leeuwarden.

Mooie dames en heren zijn altijd welkom voor de rubriek “De naakte waarheid”. Dit keer was ik te gast bij Eva Simone. Dus aan de naam kon het niet liggen.

Tot slot in Tott nog een sateetje.

Greetz,

Simon