De Bedrijven Contactdagen Noord.

Twee dagen heb ik op het WTCplein gestaan tijdens de Bedrijven Contact Dagen Noord BCDN http://www.bcdn.nl in het WTC-Expo. Ik vind het altijd heel gezellig om een hoop bekenden en ook onbekenden te ontmoeten en een goed gesprek mee te hebben.

De eerste dag bleek dat ik naast het Casino stond en Wielinga Wijnen https://www.wielinga.nl . Niet slecht vond ik zelf. De Cambuurspelers kwamen even gokken en tussen de profielfoto’s door was er nog een High Beer met lekkere biertjes uit Friesland.

Dag twee begon met mooi weer buiten, dat was een beetje jammer want ik was  daar liever gebleven. Maar binnen was het weer gezellig met de vader van Sven Kramer, Yep Kramer die nog even een behoorlijke hoeveelheid keren bankdrukte bij Legends https://legendsleeuwarden.nl . De heer Boomsma, van de Beerenburg, presenteerde ‘s avonds zijn wijnen van zijn chateau in Frankrijk bij Wielinga. Goed voor elkaar zou ik zeggen!

De uitreiking van de ondernemersprijs van de “Het” http://dehet.nl  was lekker druk en gezellig met de rest van de CCL leden http://www.commercieleclubleeuwarden.nl Jan-Dirk van Ravesteijn  http://www.vanravesteijnentertainment.nl  kreeg nog een aanmoedingsprijs die hij bijna liet vallen! Uiteindelijk gingen de sleutels van de auto van Galema https://www.toyota-leeuwarden.nl naar MG Energy Systems http://www.mgenergysystems.eu

Nu is weer normaal werken aan de orde en dan opeens krijg ik allemaal aanvragen voor schoolfotografie terwijl je net jezelf als bedrijfsfotograaf gepresenteerd hebt. Ook dat doe ik dus zoals je misschien weet.

Meer info:

www.simonvanderwoude.nl

Geef een reactie